Sexualitet

Har din relation kommer med en sexuell sida?

Vad är sexualitet och vad har det med dig att göra? Sexualitet är kärnan i ditt liv. Det är roten till vem du är och vilken typ av person du är. Så när du har en relation som bygger på sexualitet är det mycket som ett äktenskap, på ett sätt. Din relation kan vara lika kärleksfull och intim som äktenskap om den sexuella sidan av din relation är densamma som ditt äktenskap relation. Men för många människor är det inte. Om du är i ett förhållande med någon som inte respekterar din sexualitet du kan vara riktigt obekväm och kanske till och med överväga skilsmässa.

Sexualitet är ett av de äldsta och mest intima sätten att kommunicera med en annan person. Och detta meddelande är avgörande för en sund, långsiktig relation. Den sexuella njutning som du får från att vara i en sexuell relation är otroligt. Du kan uppleva något som ingen annan person kan uppleva. I en sexuell relation kan du dela dina tankar, känslor och känslor med en annan person och du känner dig trygg om att dela dem med dem. Men ibland kommer relationer inte med den sexuella relationen, utan de kommer med en sexlös en.

Sexualitet är också en stor del av din självbild. En persons sexualitet säger mycket om dem. Till exempel, om du är attraherad av män eller kvinnor kan du vara självmedveten om ditt utseende. Din sexualitet säger mycket om dig och vilken typ av person du är. Folk kan alltid säga, “men du vet att du bör lockas till det motsatta könet,” men det är inte sant. Sexualitet är ett val och ett stort val. Så istället för att ifrågasätta din sexualitet, hitta ett svar på dina frågor.